Amazon, müşterilerini kullanım örnekleri hakkında bilgilendirmek, hizmetleri hakkında geri bildirim almak, yeni özellikler ve yetenekleri hakkında bilgi paylaşmak için AWS re:Invent etkinliklerini düzenliyor. Amazon Managed Blockchain ekibi ise bu etkinlikte blokzinciri teknolojisini nasıl kullandıkları ve blokzinciri uygulamaları oluşturmaya nasıl başlanacağını vurgulayan birkaç oturum ve atölye gerçekleştirdi.

Oturumların videolarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

BLC204 – Blokzinciri ile kurumsal çözümler: Nestlé, Sony Music ve Workday vakaları

Blokzinciri teknolojisi hızla gelişiyor. Peki kurumsal blokzinciri çözümlerinden yararlanmaya hazır mısınız?

BLC301 – Managed Blockchain’e derinlemesine dalış

Kendi altyapınızda kurumsal blokzinciri uygulamaları oluşturmak genellikle pahalı, karmaşık ve zaman alıcıdır. Amazon Managed Blockchain, altyapıyı kurma ve yönetme ihtiyacını ortadan kaldırarak ölçeklenebilir blokzinciri uygulamaları oluşturmayı kolaylaştırır ve işiniz için uygulama yazmaya odaklanmanızı sağlar.

BLC201 – Managed Blockchain ile ilk uygulamanızı oluşturma

Amazon Managed Blockchain’i kullanarak bir blokzinciri ağını nasıl kuracağınızı ve ilk uygulamanızı nasıl dağıtacağınızı öğrenin.

Workshop’un tamamı – GitHub

BLC302 – Blokzinciri ile Bankalararası varlık transferi uygulaması oluşturun

Blokzinciri ağları bize, geleneksel merkezi mimarilerden daha ucuz, daha hızlı ve daha güvenilir olabilen merkezi olmayan uygulamalar oluşturma becerisi kazandırıyor. Amazon Managed Blockchain merkezi olmayan uygulamaların geliştirilmesine yardımcı olabilecek Hyperledger Fabric ağlarını kullanmanızı sağlar.

Workshop’un tamamı – GitHub

DAT212-L – Liderlik oturumu: Veritabanı ve analitik

Raju Gulyabani tüm AWS veritabanı ve analiz ortamına kısa bir genel bakış sunuyor.

OPN217 – Kurumsal blokzinciri: AWS’nin açık kaynak yaklaşımı

Blokzinciri teknolojisi hızla gelişiyor ve kuruluşlar finansal işlemleri kolaylaştırmak, tedarik zinciri şeffaflığı ve sağlık hizmeti veri yönetimi gibi birçok kullanım durumunda bu teknolojiyi deniyor.

KaynakAmazon