Antler Interactive yeni çok oyunculu, blokzinciri tabanlı oyunu My Neighbor Alice’i duyurdu. Oyun, NFT’nin ne olduğu hakkında hiçbir fikri olmayan kriptoya yabancı oyuncular için bile blokzinciri özelliklerini basit ve eğlenceli hale getirmeyi amaçlıyor.

DeFi özellikleriyle birlikte eğlenceli mekaniklerle oyun dünyasına blokzincirini tanıtmayı hedefleyen My Neighbor Alice, oyuncuların kendi sanal yerleşkelerini inşa ettikleri, komşularıyla etkileşim kurdukları ve günlük aktiviteler gerçekleştirdikleri bir çok oyunculu oyun.

Oyuncular arazilerini farklı oyun içi öğelerle veya diğerlerinin yanı sıra bitkiler, çiçekler, ağaçlar, binalar veya hayvanlar olarak temsil edilen NFT’ler ile tasarlayabiliyor ve dekore edebiliyor. Ayrıca oyun deneyimlerini istedikleri kadar benzersiz ve özel kılmak için bir NFT yaratıcısı ve bir oyun oluşturucu gibi yenilikçi oyun içi araçları da kullanabilecekler.

My Neighbor Alice, oyuncuların oyunla ilgili tüm karar verme güçlerinin merkezine yerleştirilmesi fikri etrafında dönüyor. Bu nedenle, ALICE token sahipleri, oyun geliştirme, NFT’nin onayı, yaklaşan yarışmalar ve stratejik planlarla ilgili en önemli ve stratejik kararları oylayacakları ve karar verecekleri Topluluk Konseyi adlı Merkezi Olmayan Özerk Organizasyona davet edilecekler. Oyun, kullanıcıların oyuna gerçekten sahip olmalarını sağlamak için genellikle gerçek dünya yönetişim ve karar alma modellerinden ilham alıyor.

Ocak 2021’de piyasaya sürülmesi beklenen oyun ilk etapta sadece davet yöntemiyle oyuncu kabul edecek.

KaynakAntler Interactive