Devlet destekli blokzinciri hızlandırıcısı Tribe Accelerator’ın 9 girişimden oluşan ikinci grubu toplamda 21,5 milyon Singapur doları değerinde dış yatırım aldı.

Tribe’ın başlangıç grubu girişimleri toplamda 16,8 milyon dolar değerinde yatırım almıştı. Yapılan açıklamaya göre her iki grup için toplamda 30 milyon dolar değerinde daha yatırım yapılabilir, yatırımcılarla görüşmeler devam ediyor.

İkinci gruptaki portföy şirketleri arasında tedarik zinciri çözümleri platformu DiMuto, teletıp girişimi ​​WhiteCoat, Blokzinciri teknolojisi sayesinde işletmelere bilgileri daha verimli ve güvenli bir şekilde aktarmalarına ve paylaşmalarına yardımcı olan Eximchain ve siber güvenlik odaklı bir özel anahtar yönetim çözümü olan Torus, tüketici reklamcılığı girişimi Affle, blokzinciri tabanlı yardım, sosyal refah ve izlenebilir bağış çözümü sunan AID:Tech, karma reklam ve müşteri sadakati yönetimi platformu Aqilliz, dağıtık, açık kaynak kodlu veritabanı servisi Bluzelle ve farklı platformlarda verilerin iletişimi ve yönetimi için yazılımlar oluşturan Pilab şirketi bulunuyor.

Tribe yönetici ortağı Ng Yi Ming konuyla ilgili olarak: “Blokzinciri endüstrisinin çehresini değiştiren ve son kullanıcıya fayda sağlayan, teknolojiyi daha yaygın hale getiren dönüştürücü yeniliklere sahip şirketleri korumaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullanıyor.

KaynakBusinessTime