CryptoKitties ve NBA Top Shot gibi popüler NFT girişimlerinin yaratıcısı olan Dapper Labs, geçtiğimiz hafta blokzinciri analiz firması Chainalysis ortaklığa gittiğini duyurdu.

Dapper Labs, işlemleri izlemek ve düzenleyici yönergelere daha iyi uyum sağlamak için Chainalysis’in blokzinciri analiz araçlarından yararlanacak. Dapper Labs özellikle şüpheli etkinlikleri işaretlemek ve bu etkileşimleri araştırmak için Chainalysis’in “Know Your Transaction” (KYT) ve Reactor araçlarını kullanmayı planlıyor.

Dapper Labs’in uyumluluktan sorumlu Müdür Yardımcısı Naeem Bawla yapılan ortaklıkla ilgili olarak: “NFT’ler kripto para birimindeki en heyecan verici şeylerden biridir, ancak müşterilerimiz için güvenli bir ortam sağlayabildiğimiz sürece uzun vadede başarılı olabilirler. Potansiyel kötü aktörleri platformumuzdan uzak tutmak, kara para aklamayla mücadele etmek ve aynı zamanda hızla gelişen düzenleme ve uyumluluk alanının zirvesinde kalmak için Chainalysis ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Dapper Labs son olarak Amerikan Futbol Ligi (NFL) için bir NFT projesi geliştiriyor. Firma yeni projelerine hızla devam ederken bir taraftan analiz araçlarını güçlendirmeye yönelik araştırmalarını sürdürüyor.

NFL ve Dapper Labs’ten Amerikan futbolu odaklı NFT pazarı

KaynakThe Block