Coinbase, satın alımlarına devam ediyor. ABD merkezli kripto para borsası bu sefer de ok taraflı hesaplama (MPC) teknolojisinde uzmanlaşmış İsrail merkezli kripto saklama altyapısı şirketi Unbound Security’yi satın almaya hazırlanıyor.

MPC teknolojisi, kripto varlıkları için güvenlik ve kullanılabilirlik sağlıyor. Başka bir deyişle, çevrimdışı (“soğuk”) depolama ve çevrimiçi (“sıcak”) cüzdanların faydalarını birleştiriyor.

Coinbase sözcüsü yaptığı açıklamada: “Bu teknoloji, çevrimdışı (‘soğuk’) depolama ihtiyacını ortadan kaldırdığı için NFT’ler, DeFi [merkezi olmayan finans] ve diğer Web3 uygulamalarını mümkün kılmak için kritik bir öneme sahip.” ifadelerini kullandı. Coinbase, MPC teknolojisini zaman içinde bireysel ve kurumsal ürünlerine entegre etmeyi planlıyor.

Anlaşmanın mali şartları açıklanmadı. LinkedIn sayfasına göre Unbound Security bugüne kadar en az 40 milyon dolar dış finansman sağladı ve 70’in üzerinde çalışana sahip. Coinbase, anlaşmanın geleneksel kapanış koşullarına tabi olduğunu ve önümüzdeki aylarda kapanmasının beklendiğini söyledi.

Satın alma tamamlandığında, şirket ülkede bir “teknoloji mükemmellik merkezi” kuracağından Coinbase’in İsrail’deki varlığını da sağlamlaştıracak. Unbound Security ekibi, Coinbase’in zamanla büyümeyi planladığı bu yeni araştırma tesisinin çekirdeğini oluşturacak.

Adidas Originals, Coinbase ile ortaklığını duyurdu

KaynakThe Block