Bir basın açıklamasına göre Candy Digital, 465 milyondan fazla görsel barındıran Getty Images’ın için özel NFT pazar yeri geliştiricisi olarak hizmet verecek.

Getty Images, fotoğrafçılık ve diğer görsel-işitsel içerik aracılığıyla kültürel temsillerin ve yaratıcılığın öncülerinden biri. Bu ortaklık sayesinde, fotoğraf ve NFT koleksiyoncuları, Candy’deki Getty Images pazarı aracılığıyla resmi dijital koleksiyon ürünlerini sorunsuz bir şekilde satın alabilecek, satabilecek ve takas edebilecek.

Getty Images, müzik platformu Spotify’ın açıklanmasının ardından NFT dünyasına dahil olacak en son “çok uluslu marka” olacak ve kullanıcılar yaz aylarında NFT’leri denemeye başlayabilecek.

Getty Images CEO’su Craig Peters, “Bu ortaklık, insanları yüksek kaliteli, özel görsel içeriğimizle birleştirme misyonumuzu ifade ediyor” dedi.

Candy Digital’in resmî web sitesine göre şirket, taraftarların ve koleksiyonerlerin resmi lisanslı NFT’leri satın alabilecekleri, takas edebilecekleri ve paylaşabilecekleri Major League Baseball’un resmi NFT ekosistemi.

NFT, adından çokça konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor, zira Reddit, Twitter ve çok yakın zamanda Instagram gibi büyük sosyal medya platformları da dijital koleksiyonlara benzersiz bir şekilde ilgi gösteriyor.