“ARTAVERSE” ismi ile gelen Asya’nın en büyük NFT sergilerinden biri, 3 Haziran’dan itibaren Hong Kong’da gerçekleştirilecek…

NFT pazarı, küresel finans merkezinde gün geçtikçe daha fazla dinamik hale gelirken COVID-19 salgını sırasında daha fazla sanal sergiye de konu oldu ve olmaya devam ediyor. Bu kapsamda 3 Haziran’dan itibaren Hong Kong’da “ARTAVERSE” ismiyle bir NFT sergisi düzenlenecek.

Sergi, Central Harbourfront’ta yapılacak. Blockchain oyun devi Animoca Brands ve Tayvanlı NFT projesi Alpacadabraz dahil olmak üzere 100’den fazla katılımcı bu etkinlikte boy gösterecek.

ARTAVERSE Pazarlama Müdürü ve organizatörü Daniel Chang, etkinliği düzenleme motivasyonunu paylaştı ve sanat eserlerinin tanıtımı için daha fazla platform sağlamayı hedeflediklerini kaydetti.
Projenin Metaverse’in gelecekteki için potansiyel olarak yıkıcı bir temel oluşturacağına ve dijital sanat/kültür endüstrisinin sürdürülebilir gelişimini daha da genişleteceğine inandığını sözlerine ekledi.

Sergi, genel katılım için üç ana alana bölünecek. Alanlardan biri, dünyanın en pahalı NFT koleksiyonlarından biri olan “Shocked Doge” örneği de dahil olmak üzere, halkın 300 milyon ABD dolarının üzerinde NFT sanat koleksiyonlarının keyfini çıkarabileceği 20’den fazla benzersiz sergi alanına sahip olacak.

Kaynakblockchain.news