Sektörler arası blokzinciri teknolojilerini geliştirmek için yaratılan açık kaynaklı bir işbirliği çalışması olan Hyperledger, 3-6 Mart tarihlerinde Phoenix, Arizona’da gerçekleşecek olan 2020 Hyperledger Global Forum’un ajandasını açıkladı.

Etkinlik, Hyperledger’ın açık kaynaklı, kurumsal blokzinciri teknolojilerini kullanmak, geliştirmek veya daha fazla şey öğrenmekle ilgilenen herkese açık olacak.

İkinci kez düzenlenen Hyperledger Global Forumu için 1000’den fazla Hyperledger katılımcısı, üyesi, servis sağlayıcısı ve dünyanın dört bir yanından gelen işletme ve son kullanıcılar bir araya gelecek.

Dort gün sürecek olan etkinlik, Blockchain Araştırma Enstitüsü kurucu ortağı Don Tapscott ve Dünya Ekonomik Forumu Blokzinciri Başkanı Sheila Warren’ın açılış olturumlarıyla başlayacak.

Etkinlikte düzinelerce ara oturum, panel, atölye, ve bir ‘Demo Tiyatrosu’ dahil olmak üzere 70’ten fazla oturum yer alacak. Konular, “DLT Ağlarını Yönetme” gibi ticari konuşmalardan, “Hyperledger Teknolojisini Kullanarak Gelişen Dünyayı İnşa Etmek İçin Kimlik ve Kredi Çözümleri Oluşturma” gibi ileriye dönük oturumlara ve “Hyperledger Fabric 101” gibi teknik temellere kadar değişiyor.

3-6 Mart 2020 tarihlerinde Phoenix Convention Center’da gerçekleştirilecek olan Hyperledger Global Forum 2020’ye buradan kayıt olabilirsiniz. Erken kayıt teklifleri 18 Aralık’ta sona erecek.