Popüler forum sitesi Reddit, Ethereum vakfı ile olan ortaklığını genişleteceğini duyurdu.

r/Ethereum subreddit’inde Reddit admini jarins’in paylaştığı gönderiye göre ortaklık Reddit’in blokzincirine olan bağlılığını artıracak, Ethereum ekosistemi için ölçeklendirmeyi hızlandıracak ve blokzinciri teknolojisinin değerini milyonlarca kullanıcıya gösterecek.

jarins’in yapılan ortaklığa ilişkin kullandığı ifadeler şu şekilde: “Amacımız, ölçeklendirme konusunda kaydedilen ilerlemeyi hızlandırmaya yardımcı olmak ve Ethereum’daki ‘Community Points’ gibi büyük ölçekli uygulamaları başlatmak için gereken teknolojiyi geliştirmektir. Bu ortaklık aracılığıyla geliştirilen ölçeklendirme teknolojisi açık kaynaklı ve herkesin kullanması için halka açık olacak.

Reddit daha önce Ethereum tabanlı token’ları r/cryptocurrency ve r/FortNiteBR seubreddit’lerinde kullanmıştı. O zamandan bu yanda Reddit ile Ethereum Vakfı arasındaki ilişki güçlendi. Hatta Reddit daha sonra ‘Community Points’ sistemini geliştirmek için geliştiricileri platformuna davet etmişti. Sonucunda ise 22 farklı blokzinciri projesi sunuldu.

jarins Ethereum ile yapılacak olan ortaklığın yanı sıra merkeziyetsiz internet geliştirmek için backend mühendisleri aradıklarını da belirtti.

Reddit’ten Ethereum tabanlı token hamlesi

KaynakTheBlock