Delta One, 19 Nisan Salı günü toplanan ilk turda toplam 9,1 milyon dolar finansman elde etti.

Solana blokzincirindeki Defi protokolü Delta One, Alameda Research ve Ship Capital liderliğindeki bir yatırım turunda 9,1 milyon dolar topladığını duyurdu. Diğer katılımcı yatırımcılar arasında Solana Ventures, Raj Gokal, Electric Capital, AlleyCorp, Chris McCann, Joe McCann ve Alfred Chuang yer aldı. Açıklamaya göre söz konusu yatırım, protokolün temel gelişimi ve ekosistemin genişletilmesi için kullanılacak.

Delta One, Solana’da yeni delta-nötr protokolü. Ekim 2021’de (yani birkaç ay önce) Paul ve DJ Sengh tarafından kuruldu. Misyonunun amacı, kripto yatırımında getiri fırsatlarını demokratikleştiren yeni, kullanıcı dostu Defi ilkelleri yaratmak şeklinde açıklanmıştı.

Delta One’ın Kurucu Ortağı DJ Sengh, “Delta-nötr farming, birçok hedge fonunun kullanmayı sevdiği bir tekniktir, ancak perakende yatırımcılar tarafından manuel olarak yapıldığında sayıları ve pozisyonları izlemek için her gün saatler harcamayı gerektirebilir” diyerek şöyle devam ediyor: “Yapılandırılmış ürünler aracılığıyla bu stratejileri demokratikleştirmenin, ilk milyar kullanıcıyı DeFi’a dahil etmenin çok önemli bir parçası olacağına inanıyoruz.”

Kaynakblockchain.news