Ubisoft, kurumsal doğrulayıcı sıfatıyla Tezos ekosistemine katılarak blokzinciri teknolojisini destekleme ve keşfetme çabalarına devam ediyor.

Ubisoft, Nomadic Labs ile birlikte çalışan Stratejik İnovasyon Laboratuvarı aracılığıyla bu ağa katıldı. Nomadic Labs, Tezos ekosistemini de kullanan Fransa merkezli bir araştırma ve geliştirme merkezi.

Laboratuvar ekibi, blokzincirinin hem oyuncular hem de geliştiriciler için sunduğu fırsatları ve teknolojinin uzun vadeli potansiyelini araştırıyor.

Ubisoft Blokzinciri Girişimi Direktörü Nicolas Pouard konuyla ilgili olarak: “Tezos ekosistemine kurumsal bir doğrulayıcı (corporate baker) olarak katılmaktan mutluluk duyuyoruz. Ubisoft, blokzincirinin hem oyunculara hem de geliştiricilere yeni olanaklar getirme potansiyeline sahip olduğuna inanıyor. Bu yeni iş birliği, proof-of-stake mutabakat algoritması sayesinde çevre dostu yaklaşımımızla uyumlu bir ekosistemle inovasyon çabalarımızı sürdürmemize olanak tanıyacak.” ifadelerini kullandı.

Yeni ortaklıkla birlikte oyun devi Ubisoft, Tezos ağındaki 277 doğrulayıcının arasına katılmış oldu.

Bu ortaklık Ubisoft’un, Belçika Pro League ile blokzinciri tabanlı bir fantezi futbol oyunu One Shot League için yaptığı son ortaklığın ardından bu dünyaya açılan en son girişimi olarak kayıtlara geçti.

Ubisoft ve Sorare’den blokzinciri tabanlı oyun ortaklığı

KaynakGamesIndustry