Ödeme işleme sektörünün önde gelen sağlayıcılarından Allied Wallet işlemleri hızlandırmak ve maliyetleri azaltmak için blokzinciri teknolojisini ödeme sistemine entegre edecek.

Allied Wallet kurucusu Andy Khawaja konuyla ilgili olarak: “Blokzinciri ödemelerin geleceğidir. Bu teknoloji işletme sahipleri ve tüketiciler için daha iyi ödeme işleme çözümleri sunmamızı sağlayacak. IBM bile bir blokzinciri sistemi üzerinde çalışıyor. Süreçlerinden birini 44 günden 10’a indireceğini söylüyorlar. Bu önemli bir yenilik ve sektörümüze öncülük etmeye devam ediyoruz.” ifadelerini kullanıyor.

Allied Wallet Çin, blokzinciri teknolojisini 2020 yazında uygulamayı planlıyor. Temel hedef tüketiciler için işlem maliyetini azaltmak ve işlem sürelerini hızlandırmak.

Allied Wallet 2005 yılında Andy Khawaja tarafından kurulan e-ticaret işlemleri için uluslararası ödeme hizmetidir. Şirket daha çok küçük ve orta büyüklükteki işletmelere odaklanıyor.

196 ülkede bir dizi ödeme hizmeti sunan Allied Wallet blokzinciri teknolojisiyle çözümlerini güçlendirerek sektörün öncülerinden biri olmak istiyor. Blokzinciri teknolojisinin ödeme sistemlerine sunduğu potansiyelin farkında olan Andy Khawaja, bu teknolojiyi şirketin operasyonlarına uygulayarak hem maliyetten hem de hızdan kazanmak istiyor.