Kripto borsası BitMEX, resmi olarak mobil uygulamasını piyasaya sürdüğünü açıkladı. Uygulama, Türkiye de dahil olmak üzere 140 ülkede kullanılabilecek.

Lansman, Seyşeller’e kayıtlı ticaret merkezinin 18 ülkedeki tüccarlar arasında denediği aylar süren bir pilot uygulama sonrasında geldi. Mobil uygulamanın başlangıç ​​için 140’tan fazla ülkede satışa sunulması bekleniyor.

BitMEX’ten Ben Radcylffe The Block’a yaptığı açıklamada, biyometrik kimlik doğrulama ve parmak izi taraması gibi web platformunda olan aynı güvenlik önlemlerinin mobil uygulamada da kullanıldığını söyledi. Radcylffe, web sitesindeki tutarlı deneyimi sürdürmek için mümkün olduğunca geliştirmeleri kendi içinde yaptıklarını da vurguladı.

BitMEX’in mobil uygulamasıyla birlikte kullanıcılar limit, stop gibi işlem emirlerini hızlıca kontrol edebilecekler. Radcylffe buna karşın BitMEX’in web sitesindeki tüm hizmetlerin henüz mobil uygulamada yer almadığını da söylüyor. Örneğin, borsanın popüler chatbox’ı uygulamanın ilerleyen sürümlerinde yer alacak. Radcylffe ilk aşamada limit, stop ve kâr alma emirleri dahil olmak üzere çeşitli sözleşme türleri ve işlem emirleri dahil olmak üzere “tüm faydalı şeylerin” uygulamada yer alacağını ifade ediyor.

Kripto para piyasasındaki en büyük borsalardan biri olan BitMEX, mobil uygulamasıyla birlikte çok daha fazla kullanıcıya ulaşarak müşterilerinin işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirmesine olanak tanıyacak.

Kripto para borsası Huobi, DeFi Labs’ı duyurdu

KaynakThe Block