Bugün, dünyada cep telefonuna erişimi olanların sayısı iş, gıda ve şebeke suyuna erişimi olanlardan daha fazla! Merkeziyetsiz finans (DeFi), aracıları ortadan kaldırarak ve kullanıcılara varlıkları üzerinde daha fazla kontrol olanağı sunarak küresel finansal sistemini daha güvenli ve erişim izni gerektirmeyen bir şekilde dönüştürebilir. Celo, finansal araçlara cep telefonu olan herkesin erişebilmesini sağlayan, mobil öncelikli bir DeFi platformudur.

Celo, hem DeFi’yi olması gerektiği gibi mobil, erişilebilir, herkes tarafından kullanılabilir getirme hem de Web3 geliştirme sürecini ve altyapısını basit, uygun maliyetli, açık hale getirme misyonunu üstleniyor.

Küresel ve kapsayıcı

Los Angeles’tan Venezuela’ya, Celo’nun hızla büyüyen ekosistemi dijital paraya erişimi demokratikleştirmekten daha fazlasıdır: NFT oluşturma, entegrasyon ve pazarlardan çevresel inovasyon ve sürdürülebilirliğe kadar birçok şeyi kapsar. DeFi’yi olması gerektiği hale getiriyoruz: Mobil, Erişilebilir, Herkese Açık. Hepsi Celo’da.

Benzersiz bir ödül havuzu

Geliştirici, Tasarımcı veya Düşünür müsünüz? Bir sonraki YFI, OpenSea veya Sushi’yi yaratmak ve oluşturmak için gerekenlere sahip misiniz? Celo, dünya çapında 6 milyar cep telefonu kullanıcısı için mobil öncelikli DeFi oluşturmaya adanmış Web3 projeleriyle bir milyar yüzü aydınlatmamıza yardımcı olmak için 2,5 Milyon Dolarlık ödül ve başlangıç finansmanı taahhüt ediyor.

İyi bir ekiple çalışacaksınız
Fikirleriniz, Linda Xie (Scalar Capital), Morgan Beller (NFX), Vanessa Grellet (CoinFund), Olaf Carlson-Wee (Polychain Capital), Kartik Talwar (A Capital) ve Imran Khan (DeFi Alliance) gibi öncü kişiler tarafından değerlendirilecek. Hackathon katılımcıları, ekosistemdeki önde gelen kripto projeleri ve yenilikçi platformların işbirliği ile desteklenecek: Celo, Polychain, CoinFund, CoinList, Flori Ventures, NFX, Chainlink ve The Graph. Bölgesel Ortaklar: DoraHacks, DevFolio, Blockchain Academy Chile ve Crypto University.

Bu Ekim’de DeFi’yi olması gerektiği hale getirin

2,5 Milyon Dolarlık ödüllere, başlangıç finansmanına, konuşmalara, etkinliklere erişmek ve kripto alanının en iyilerinden mentorluk almak ister misiniz? O zaman hemen MobileDeFi.devpost.com üzerinden Celo – Make Crypto Mobile Hackathon’a katılın.

Celo’da: #DeFi4ThePeople#MoFi, #MakeCryptoMobile

Celo Make Crypto Mobile Hackathon’a buradan kaydolun.

PayU stablecoin programını başlatmak için CELO token satın aldı