Kripto borsası Coinbase, platformunun artık Apple Pay aracılığıyla kripto alımlarını desteklediğini duyurdu.

Coinbase’in konuyla ilgili yayımladığı basın bülteninde yer alan ifadeler şöyle: “Coinbase’e para aktarmanın hızlı, tanıdık ve güvenli yolları, daha fazla insanı kripto ekonomisine sokmada kilit bir rol oynuyor. Bugün, Apple Pay ve Google Pay’e bağlı banka kartlarıyla kripto para alımlarını ve işlem başına 100.000 dolara kadar 7/24 anında nakit ödeme seçeneklerini etkinleştiriyoruz.

Coinbase, Apple Pay’in güvenilir olduğunu ve Apple Cüzdan’a bağlı herhangi bir Visa veya Mastercard banka kartına sahip kullanıcıların Coinbase uygulamasında artık otomatik olarak Apple Pay’i bir ödeme yöntemi ve satın alma seçeneği olarak göreceğini söylüyor. Yeni özellik Google Play’e sonbaharda gelecek.

Bu yazın başında Coinbase, Coinbase Card için Apple Pay desteğini ekleyerek kullanıcıların Apple Pay aracılığıyla kripto para birimini kullanarak mağazalarda ve çevrimiçi alışveriş yapmalarını sağlamıştı. CEO Brian Armstrong yakın bir tarihte kripto para birimi sektörünün Apple’ı olmak istediklerini söylemişti:

Apple, her uygulamayı iPhone için oluşturmaya çalışmadı, geliştiricileri güçlendirdi ve mobil kullanıcılara yenilikçi uygulamalara erişmeleri için kolay bir yol sağladı. Aynı şeyi kriptoda da yapmamız gerekiyor. Aynı şeyi kriptoda da yapmamız gerekiyor. Şu anda Uygulamalarda 10 milyarlarca dolarlık ekonomik faaliyet yürütülüyor ve her üç ayda bir yeni bir trend ortaya çıkıyor. Kullanıcılarımıza ana Coinbase ürününden tüm bunlara kolay erişim sağlamak için çalışacağız.

Coinbase, Almanya’da kripto saklama hizmeti yetkisi alan ilk şirket oldu

KaynakiMore