NFL’in son şampiyonu Tempa Bay Buccaneers’in yıldız oyuncusu Rob Gronkowski (Gronk) kendi NFT koleksiyonunu piyasaya süreceğini açıkladı.

The Block’un haberine göre Gronk’un 4 Super Bowl şampiyonluğunu kutlayacak olan koleksiyon, 5 farklı karta sahip olacak.

Koleksiyon kartları, Gronkowski’nin en sevdiği sanatçılardan biri olan Black Madre tarafından tasarlandı. Yapılan Açıklamaya göre, koleksiyonun en değerli parçası ise Gronk’un Super Bowl şampiyonluğunun dördünü de anan ve oyuncu tarafından dijital olarak imzalanan kart olacak. Ayrıca en yüksek teklif veren kişi, Gronkowski ile şahsen tanışma ve konuğu olarak bir maça katılma şansına da sahip olacak.

Medya temsilcilerine göre projenin arkasındaki “vizyoner” kişi Gronkowski’ymiş ve yaratıcı sürece de dahil olmuş. Yıldız oyuncunun konuya yönelik açıklamalar şöyle: “NFT’lerin NBA Topshop ve OpenSea gibi platformlardaki hızlı başarısıyla, işi kendi ellerime almak ve kendi NFT koleksiyonumu başlatan ilk profesyonel sporcu olmak istedim. Artık hayranlar aksiyonun bir parçasını alıp bu ikonik Super Bowl anlarını benimle bu yepyeni dijital formatta paylaşabilecekler.

Koleksiyonun müzayedesi 11 Mart günü OpenSea üzerinden gerçekleştirilecek. Teklif sahiplerinin ödemeleri ETH olarak yapması gerekecek.

Rick & Morty’nin yaratıcısı eserlerini NFT ile satacak

KaynakThe Block