Kripto finans şirketi Blockchain.com, Perşembe günü yaptığı açıklamada, OpenSea tarafından desteklenecek olan kendi NFT platformunu piyasaya süreceğini duyurdu.

NFT pazarı hala beta aşamasındayken ve bireylerin bir bekleme listesine kaydolmasını gerektirirken, Blockchain.com NFT pazarına giren diğer birçok kripto şirketinin arasına katılıyor. Firmanın NFT pazarı, bireylerin NFT’leri Blockchain.com cüzdanlarında bu varlıkları satın almalarını, satmalarını ve saklamalarını sağlayacak.

Şirketin kendi blogundan yaptığı resmi açıklamada şu ifadeler kullanılıyor: “NFT alanındaki büyüme ve heyecan yadsınamaz, ancak kriptonun ilk günlerinde karşılaştığı benimseme konusunda aynı zorlukların çoğunu görüyoruz. Spesifik olarak, NFT pazarına erişim çok karmaşık ve sezgisel değil.NFT pazarına erişimi kripto pazarına erişim kadar kolay hale getirmek istiyoruz.

NFT pazar yerleri arasındaki rekabet kızışıyor. Kripto borsaları Binance ve FTX.US, sırasıyla Haziran ve Ekim aylarında kendi NFT pazar yerlerini başlattı. FTX.US’un pazarı hem Ethereum hem de Solana tabanlı NFT’leri destekleyen ilk pazar oldu. Kripto borsası Coinbase de 11 Ekim’de NFT pazar yerini duyurdu, ancak o da henüz beta aşamasında.

NFT işlem hacmi 3. çeyrekte 10,67 milyar dolara ulaştı

KaynakThe Block