Avustralyalı Senatör Andrew Bragg, blokzinciri teknolojisinin kendi ülkesindeki düzenleme ile ilgili çeşitli ciddi sorunlar için geçerli bir çözüm olabileceğine inanıyor.

Bragg, blokzincirinin finansal düzenlemelere uygunluk ve şeffaflıkla ilgili komplikasyonları azaltmak için iyi bir seçenek olabileceğini iddia ediyor. Geleceği blokzinciri teknolojisinin oluşturacağına düşünen senatör “Finansal Hizmetlerin Geleceği 2020” konferansında teknolojiye yönelik düşüncelerini paylaştı.

Senatör Bragg, blokzinciri tabanlı anlık sınır ötesi işlemlerin, tek dokunuş özellikli gerçek zamanlı işlemler için gereken şey olabileceğini söylüyor:

Uzun vadede Avustralya için bir problem olan zaman dilimi sorunumuzu ortadan kaldıracak. Blokzinciri teknolojisi düzenleme süreçlerini kolaylaştırabilir, sahtekarlığı azaltabilir ve mevzuata uygunluk ve yönetime yönelik maliyetleri de azaltabilir.

Senatör, blokzincirinin saat dilimleri, düzenleme ve dolandırıcılıkla ilgili ciddi sorunların çözülmesine yardımcı olabileceğini de paylaştı. Geçtiğimiz yıldan bu yana New South Wales bölgesinin senatörü olan Bragg, blokzinciri yanlısı olmasıyla biliniyor.

Blokzinciri teknolojisinin sunduğu potansiyele tam anlamıyla ulaşabilmesi için düzenleyici kurumların yardımı gerekiyor. Dünyanın birçok yerinde buna yönelik çalışmalar hızlanırken Senatör Bragg da bu teknolojinin kendi ülkesindeki finansal düzenlemelerin karmaşıklığını gidermek için kullanılabileceğini düşünüyor.

“Düzenlemeler, blockchain sistemlerine güven tazeleyebilir mi?”

KaynakTheCryptoInsight