Finansal katılımı basit bir akıllı telefonu olan herkes için mümkün kılma misyonunu taşıyan mobil öncelikli Celo platformu, Celo üzerinde geliştirme yapmak isteyen girişimcilere hibe fırsatları sunuyor.

Şu anada kadar 50 ülkeden 200’den fazla ekibe 1,8 milyon dolar değerinde fon dağıtan Celo’nun 3. dönem hibe programı başvuruları 6 Kasım’da sona eriyor. Program, hibenin yanı sıra girişimcilere projelerini Celo’da başlatmak ve gelişen Celo Ekosistemine bağlanmak için dünya çapında kaynaklar sağlıyor.

Facebook’un Libra projesinin rakibi olarak da gündeme gelen Celo, programlanabilir, ölçeklenebilir ve merkeziyetsiz bir platform. Bünyesinde farklı stablecoin’leri barındırabilen platfrom EVM ile de uyumlu.

Celo Platformu 3. Dönem Hibe Programı kapsamında desteklenecek çalışma alanları şunlar: DEFI, dijital cüzdanlar ve cUSD entegrasyonu, geliştirici araçları, protokol araştırma, Celo Blockchain Veri Araçları geliştirme, Celo üzerinde yeni kullanım senaryoları oluşturma, Celo’yu bölgesel ölçekte tanıtacak eğitim araçları.

Celo’nun hibe programına dair daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca kayıt için buraya uğramayı da unutmayın. Başvuru alımı 6 Kasım’da sonlanacak.

Celo, Libra benzeri yeni ittifakını duyurdu: Refah İttifakı