CryptoPunks NFT projesinin arkasındaki ekip Lavra Labs, medya temsili için United Talent Agency (UTA) ile anlaşma imzaladı.

UTA, aralarında Johnny Depp, Susan Sarandon ve Wes Anderson gibi Hollywood isimleirinin yer aldığı uluslararası bir eğlence firması. UTA’nın web sitesindeki açıklamaya göre UTA, oyunculara ve film yapımcılarına ek olarak, “içerik dünyasını şekillendiren ve eğlencenin yüzünü değiştiren” müzisyenleri, komedyenleri ve dijital yetenekleri de temsil ediyor.

UTA’ya kaydolan Larva Labs, NFT projelerinin CryptoPunks, Meebits ve Autoglyphs’in film ve televizyon da dahil olmak üzere diğer medya türlerinde görünebileceğini öne sürüyor.

Larva Labs kurucu ortağı Matt Hall’ın konuya yönelik açıklaması şöyle: “Projelerimizle bağlantılı tüm topluluğun yararına UTA ile çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Sadece onları daha geniş bir şekilde tanıtacak heyecan verici fırsatlar için değil, aynı zamanda uzun vadede büyümelerini ve değerlerini korumaya yardımcı olmak için.

The Block’un verilerine göre Larva Labs, CryptoPunks projesiyle NFT alanındaki en büyük oyunculardan birisi. Dapper Labs’ın NBA Top Shot’ı gibi popüler koleksiyonlarla rekabet etmesine rağmen, CryptoPunks 22 Ağustos’tan itibaren haftalık NFT ticaret hacminin yaklaşık %44’ünü oluştudu.

CryptoPunks NFT satışlarının toplam değeri 1 milyar doları aştı

KaynakTheBlock