Samsung Electronics America, Ethereum tabanlı bir oyun olan Decentraland ile iş birliği yaparak meta evrene giriş yapmış oldu.

Teknoloji devi, Decentraland’de şirketin en büyük mağazalarından biri olan 837’nin sanal bir versiyonunu açtı. Fiziksel mağaza, New York City’nin Manhattan’daki Meatpacking Bölgesi’ndeki 837 Washington Caddesi’nde yer alıyor. Samsung 837X adlı sanal mağaza, sınırlı bir süre için Decentraland’de açık olacak.

Samsung konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda bunun Decentraland tarihindeki en büyük marka arazi satın almalarından biri olduğunu ifade ediyor.

Samsung 837X mağazası, ziyaretçilerine “Bağlantı Tiyatrosu ve Sürdürülebilirlik Ormanı” aracılığıyla dijital maceralar ve müzikal bir kutlama sunacak.

Samsung’un açıklamasına göre Connectivity Theatre, 5 Ocak’ta başlayan ve 8 Ocak’a kadar sürecek olan Tüketici Elektroniği Şovu’ndan (CES) Samsung’un haberlerini sergileyecek. Sürdürülebilirlik Ormanı ise konukların milyonlarca dijital ağaç aracılığıyla efsanevi bir deneyim yaşamalarını sağlayacak.

Samsung Electronics America’da pazarlamadan sorumlu Michelle Crossan-Matos bu birliktelikle ilgili olarak: “Metaverse, başka türlü gerçekleşemeyecek benzersiz sanal deneyimler yaratmak için fiziksel ve uzamsal sınırları aşmamızı sağlıyor. Yenilik bizim DNA’mızda var ve hepinizin bu gelişen sanal dünyayı deneyimleniz için sabırsızlanıyoruz.

Samsung 837X mağazası sınırlı bir süre için Decentraland’da açık olacak ve şirket, yıl boyunca birçok farklı deneyim getirmeyi planlıyor.

NFT ve Metaverse projeleri 2021’e damga vurdu

KaynakThe Block