Blokzinciri oyunu Sandbox, sanal bir müzikal tema parkı ve müzik mekanı kombinasyonu oluşturmak için Warner Music Group (WMG) ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Anlaşmayla birlikte Atlantic, Warner Records, Elektra ve Parlophone dahil olmak üzere bazı sanatçıların etiketleriyle imzalanan metaverse performanslarını görme ihtimalimiz olduğu belirtiliyor.

Warner Bros Group’tan Oana Ruxandra yeni ortaklıkla ilgili olarak: “The Sandbox yaptığımız ortaklık, sanal gayrimenkulün mülkiyeti ile metaverse’e yeni bir olasılık katmanı ekliyor.

İlk aksiyon alanlardan biri olarak Warner Music, metaverse’de sahil mülkünün eşdeğerini güvence altına aldı. LAND’de, gerçek dünyadaki sınırlamalara meydan okuyan ve sanatçılarımızın ve hayranlarının daha önce hiç olmadığı kadar etkileşim kurmasına olanak tanıyan kalıcı, sürükleyici sosyal müzik deneyimleri geliştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Sandbox’ın halihazırda Snoop Dogg, Steve Aoki, Adidas ve Atari dahil olmak üzere 200’den fazla mevcut ortaklığı bulunuyor. Kasım 2021’de şirket, SofBank Vision Two Fund, Galaxy Interactive, Taylandlı banka yan kuruluşu SCB 10X, LG Technology Ventures ve Samsung Next dahil olmak üzere yüksek profilli bir yatırımcı listesinden B Serisi finansmanda 93 milyon dolar toplamıştı.

NFT oyun girişimi The Sandbox’a SoftBank’tan yatırım

KaynakLedger Insights